Einzelgängeroptoch

EINZELGÄNGEROPTOCH KLUMME AFGELAST

Helaas zijn wij genoodzaakt om de Einzelgängeroptoch Klumme op zondag 22 maart 2020 af te gelasten.

Jullie hebben ongetwijfeld al meegekregen dat de overheid het advies van het RIVM volgt en dat alle evenementen (t/m 31 maart) waar meer dan 100 mensen bij elkaar komen worden afgelast.

Dat vinden wij ontzettend jammer, maar de gezondheid van ons allemaal staat voorop!

Als er meer nieuws is, zullen wij jullie via de bekende kanalen informeren.

Einzelgängeroptocht in Klimmen – 22 maart 2020

Op zondag 22 maart 2020 komt dé jaarlijkse Einzelgängeroptocht naar Klimmen! In samenwerking met L1 wordt deze unieke optocht ieder jaar met Halfvasten georganiseerd. In Klimmen zullen wij (KV de Molmuus) voor een geweldige editie zorgen.

Dit seizoen viert KV de Molmuus haar 6×11 jarig jubileum onder het motto “Klumme Sjtraolt”, waarbij de Einzelgängeroptocht 2020 dé knallende afsluiter zal zijn! Klimmen zal zeker ‘sjtraole’!

De Einzelgängeroptocht start om 13.11 uur op de Houtstraat, op de hoek met de Schutteheiweg en eindigt op het Vrijthof in Klimmen.
L1 zal de optocht live uitzenden vanaf 14.00 uur.

Entree is gratis!

Kom je de Einzelgängeroptocht op 22 maart van dichtbij bekijken?

Ons reisadvies is: kom met het Openbaar Vervoer!

• Neem de trein naar station Klimmen-Ransdaal
  • Neem de Arriva bus lijn 52 naar bijvoorbeeld bushalte Klimmen Centrum

Plan op 9292.nl vooraf je reis.

Of kom met de fiets:
Op het Drossaert de Limpensplein is een fietsenstalling ingericht.

Kan het echt niet anders en kom je met de auto:
Volg de instructies van de verkeersregelaars en parkeer op de aangegeven parkeerplaatsen.

Voor een overzicht van alle parkeerplaatsen, zie het kaartje onderaan deze pagina.

Wil je als einzelgänger aan de optocht deelnemen?

Wil je graag als deelnemer meedoen aan de Einzelgängeroptoch 2020 in Klumme? Wat leuk! Geef je op bij L1.

De inschrijving is vanaf 24 januari 19.00u geopend en verloopt via L1. Let op: vol = vol. Er zullen maximaal 111 deelnemers tot de inschrijving worden toegelaten. Bij het bereiken van 111 zal de inschrijving sluiten.

Wij zijn benieuwd naar jouw thema/idee/act op 22 maart!

Wil je meehelpen?

Geef je op als vrijwilliger!

Wij zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om voor, tijdens en/of na de optocht te helpen.

Ben je nieuwsgierig waar wij jouw hulp kunnen gebruiken? Stuur een e-mail naar: einzelganger@kvdemolmuus.nl.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Einzelgängeroptocht?

Volg de Facebookpagina van de Einzelgängeroptocht: @Einzelgangeroptoch2020

22 maart 2020

Dolberg – Houtstraat – Vrijthof
Klimmen