Raamversiering

Net als vorig vragen wij jullie om jullie huis en/of raam weer helemaal in Karnevalsstijl te versieren. Om op deze manier het “karnevalsgeveul” vast te houden, tradities levendig te houden en de saamhorigheid te versterken.

 

Wat hielt dit ook alweer in: Versier in de aanloop van de karnavalsperiode vóór woensdag 23 februari 2022, jullie raam en/of vensterbank aan de straatzijde op een uitzonderlijke en ludieke manier, met een knipoog bijvoorbeeld naar ons Motto “Klumme, pakt d’r draod wir op!”, of op basis van een politieke of karnavaleske gebeurtenis.

 

Om te laten zien dat u aan de actie deelneemt stuurt u een e-mail naar raamversiering@kvdemolmuus.nl en als bijlage voeg je een foto van de versiering toe. Vergeet niet je adres te vermelden.

De jury zal vrijdag 25 februari, in de loop van de dag, een kijkje komen nemen om je versieringen te beoordelen. Op deze manier kun je ook meedingen naar prijzen.

 

Wilt je ons tippen omdat bijvoorbeeld je buurman prachtig versierd heeft? Stuur dan een mailtje met naam en adresgegevens naar: raamversiering@kvdemolmuus.nl

En verder….

Zoals jullie bekend is zijn we helaas ‘prinsloos’ dit jaar. Door alle getroffen maatregelen was het in januari helaas niet mogelijk onze Prinsenproclamatie doorgang te laten vinden.

 

We zouden het zeer op prijs stellen als jullie 1 plekje op jullie raam reserveren om jullie eigen versie van een “Prinsenposter” op te hangen.
Vandaar hebben we de volgende actie bedacht, die veel van jullie creativiteit zal vragen. Alles kan en mag – dus wees origineel!

18 februari 2022